Speciális ember-

és állatfelszerelések©

gyártása és forgalmazása


 

Termékeink megrendelőlapjait online felületen is és letölthető Word formátumban is elérheti:

1. Az online felületen található megrendelőlapok kitöltéséhez kattintson ide:

A kitöltött megrendelőlap a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kerül automatikusan továbbításra.

 

2. A letölthető Word formátumú megrendelőlapok kiválasztásához kattintson ide:

 

A kitöltött megrendelőlapot a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre kérjük e-mailban megküldeni, vagy postai úton, esetleg személyesen székhelyünkre eljuttatni.

 

Több termék egyidejű megrendelése esetén az online felületen kitöltött megrendelőlapok a Szolgáltató részére egyesével kerülnek automatán megküldésre, azonban az ugyanarról a névről, címről érkező megrendeléseket a Szolgáltató természetesen összesíti és egy rendelésként kezeli.

A letölthető Word formátumú megrendelőlapokat, kitöltést követően -amennyiben több termék egyidejű megrendeléséről van szó- kérjük egyben csatolja leveléhez, így azt a Szolgáltató szintén egy rendelésként tudja kezelni.

A beérkező megrendelést, ajánlatkérést a Szolgáltató munkanapokon legfeljebb 48 órán belül feldolgozza. A feldolgozás során, ha további egyeztetni való adatot talál, akkor e-mailben, telefonon stb. úton egyeztet a Fogyasztóval a pontos igényről.

 

Ezt követően küld egy visszaigazolást (a megrendelés elfogadásáról és a szerződés teljesíthetőségéről), ami a határidőt, árat, paritást, szállítási feltételeket, termékinformációkat, és minden más egyeztetett információt tartalmazhat. Több termék egyidejű megrendelése esetén, kérjük figyeljen arra, hogy a Fogyasztó által megrendelni kívánt termékek mindegyike szerepel-e a visszaigazolásban. Ha egy, vagy több termék kimaradt az összesítésből, azt jelezze, mert a Szolgáltató csak a visszaigazolt termékek legyártását, összekészítését fogja elvégezni.

 

Amennyiben a Fogyasztó a visszaigazolást elfogadja, azaz a megrendelését megerősíti, akkor a szerződés létrejön, megkezdődik az egyedi termék legyártása, illetve ha a megrendelt termék készleten van, akkor annak összekészítése.

 

Ha a Fogyasztó a visszaigazolást nem fogadja el, vagy arra nem válaszol, mentesül az ajánlati kötöttség alól, nem köteles a megrendelt terméket megvenni, a szolgáltatást igénybe venni.

 

A termék elkészüléséről, rendelkezésre állásáról, majd postára adásáról, vagy személyes átvételi lehetőségéről szintén tájékoztatást küldünk. 

 

 

Amennyiben a rendelés elküldését követően 48 órán belül (munkanapokon) nem kap semmilyen visszajelzést, kérjük elérhetőségeink valamelyikén ezt jelezze, mert feltehetően valamilyen technikai probléma merült fel! Köszönjük!